Om Innover

Innover.no er et bloggmagasin for deg som, ja nettopp, har et ønske om å se innover. «Veien ut er inn», er et av visdomsordene til den vietnamesiske buddhistmesteren Thich Nhath Hanh. Dette bloggmagasinet er inspirert av denne tanken.

Etter hvert som mennesker og samfunn utvikler seg har vi oppdaget at det finnes flere måter å utvikle seg på. Vi er vant til å tenke på utvikling som en måte å vokse – å vokse opp. Vi lærer nye ting, utvikler oss og gjør bruk av denne kunnskapen. Gjerne i jobbsammenheng. Et annet perspektiv på utvikling er det å våkne opp. Dette er en prosess som går innover og gjennom introspeksjon utvikle seg som person. Eller vikle seg ut om du vil.

Jeg håper at jeg med denne bloggen kan skape en ressurs og et sted for håp og inspirasjon for andre som ønsker å vikle seg ut. Enten i rollen som menneske, som leder, som medmenneske eller hvilken annen rolle man ønsker å fylle. Jeg ønsker å kombinere egne refleksjoner med intervjuer med andre mennesker som har noe å bidra med. Jeg kommer også til å bringe videre mye av det spennende som skjer internasjonalt innen disse temaene, spesielt når det gjelder Mindfullness, medfølelse og empati. Jeg ser spennende nyheter og historier hver eneste dag, så her er det nok å ta av.

En slik reise kan ta oss mange steder, og ikke bare i refleksjonens og meditasjonens tradisjonelle forstand. Det skjer mye spennende (og skremmende) i verden for tiden, og jeg tror tiden er inne for å se mer innover før man pøser ut med ord, meninger og holdninger. Blant annet tror jeg vi fremover kommer til å se behovet for en ny type lederskap for å møte de utfordringene vi står overfor. Derfor ønsker jeg også å ta opp tema som ledelse, arbeidsliv og sosialt entreprenørskap – blant annet.

Innover.no utvikles mens jeg sitter, går eller løper videre.

Velkommen innover!

Om forfatteren

leif-arneInnover.no skrives og redigeres av Leif-Arne Kristiansen.
Jeg er cand. mag. og nesten statsviter (det var denne masteroppgaven da…). Kommunikatør med bakgrunn som blant annet informasjonssjef i bank, partner i kommunikasjonsbyrå og redaksjonssekretær. Leder, pappa og medmenneske. Instruktør i Mindfullness og tibetansk yoga, og i overkant av 10 år med japansk kampkunst. Elev av den tibetanske buddhistmesteren Tulku Lobsang Rinpoche siden 2009. Men nok merkelapper – les heller bloggen!

Medlem av Mindfulness Norge.

Kontakt

Ta gjerne kontakt med meg på leifarne@innover.no!

Reklamer